Sailing the Seas

Από την αρχή των χρόνων και στους πολίτες όλου του κόσμου, δεν υπήρχε μεγαλύτερη και πιο ζωντανή περιπέτεια όσο αυτή του να πλέεις σε όλο τον κόσμο, βρισκόμενος στο έλεος του ανέμου και “πηδώντας” από νησί σε νησί και από θάλασσα σε θάλασσα, με την αλμύρα του θαλασσινού νερού πάνω σου, ανακαλύπτοντας νέα τοπία και πολιτισμούς.

Μέσα από το νέο βιβλίο του εκδοτικού οίκου Gestalten, Sailing the Seas, ο αναγνώστης βιώνει μία σειρά από ναυτικές περιπέτειες που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο. Από την ακτή των ΗΠΑ μέχρι την Καραϊβική και απο’ κει σε κρυμμένες τοποθεσίες στη Μεσόγειο και σε μακρινές όπως την Ταϊλάνδη. Παρουσιάζοντας μία φρέσκια πλευρά της ιστιοπλοΐας, αυτός ο τόμος εκτός από τα αξιοθέατα, τα όμορφα τοπία και τους ήχους της γης, αποκαλύπτει και τις νέες εμπειρίες που μπορεί να ζήσει κάποιος πάνω σε ένα σκάφος.

Σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή εικονογράφηση, λεπτομερείς διαδρομές και χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για τις τοποθεσίες, το Sailing the Seas υπόσχεται να παρακινήσει ακόμη και τους αρχάριους για να βιώσουν αυτή την εμπειρία.

Courtesy of Gestalten

Popular
Recent
About Men