Απόδραση στο Ναύπλιο

Τα Πυργιώτικα βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της Αργολίδας, επί της Εθνικής Οδού Ναυπλίου – Επιδαύρου, και απέχουν 6,5χιλ. από την πόλη του Ναυπλίου. Το όνομα του χωριού προέρχεται από το χωριό Πυργάκι της επαρχίας Γορτυνίας του Νομού Αρκαδίας. Οι κάτοικοι του χωριού παλαιότερα ήταν ποιμένες και η καταγωγή τους είναι Αρκάδες.

Επειδή τον χειμώνα στην Αρκαδία έκανε φοβερό κρύο, οι ποιμένες του χωριού Πυργάκι διάλεξαν την τοποθεσία αυτήν για να βόσκουν τα πρόβατα τους κατά την διάρκεια του. Το καλοκαίρι επέστρεφαν στη Γορτυνία όπου το κλίμα ήταν δροσερό, ωστόσο σιγά – σιγά πολλές οικογένειες ποιμένων έκτισαν σπίτια και από το 1910 έμειναν μόνιμα. Από τότε του έδωσαν το όνομα Πυργιώτικα.

Το ξενοδοχείο Περιβόλι βρίσκεται στα Πυργιώτικα, μόλις 8,5χλμ από την πόλη του Ναυπλίου. Κτισμένο μέσα σε ένα παλαιό πορτοκαλεώνα, είναι ιδανικό για χαλάρωση και ηρεμία.

Αναζωογονηθείτε, χαρείτε τις ομορφιές της φύσης και χρησιμοποιείστε το ξενοδοχείο σαν βάση για να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα του Νομού. Ακολουθείστε μυστικές ορεινές διαδρομές, διασκεδάστε με την νυκτερινή ζωή της πόλης και χαρείτε τις κοντινές παραλίες τώρα που ο καιρός ανοίγει.

Το ξενοδοχείο συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές ώστε να χρωματίσει τις διακοπές σας με τα παλ χρώματα της ηρεμίας και της γαλήνης που προσφέρει η φύση ή με τα έντονα χρώματα της διασκέδασης και της ξέφρενης ζωής που προσφέρει η πόλη του Ναυπλίου. Οι συνδυασμοί της χρωματικής παλέτας είναι στα χέρια των επισκεπτών και μπορούν να γίνουν πραγματικά μαγικοί.

Ξενοδοχείο Περιβόλι

Info: Πυργιώτικα Αργολίδας 21100
E-mail: [email protected]
Tel: +30 2752 0 47905

 

Popular
Recent
Travel