Αυτές τις γιορτές κάνε ένα ξεχωριστό δώρο

Φέτος τα Χριστούγεννα, το Bloode σε καλεί να κάνεις ένα δώρο που κανείς δεν θα σκεφτεί να αλλάξει. Ένα δώρο ζωής: Να δώσεις αίμα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στα δώρα που θα κάνουμε και φέτος στους αγαπημένους μας. Όπως κάθε χρόνο, το άγχος της επιλογής σε διακατέχει. Πρέπει να σκεφτείς ξανά δημιουργικά. Το δώρο σου θα πρέπει να είναι χρήσιμο, να ταιριάζει πρωτίστως με το γούστο των αγαπημένων σου και μετά με το δικό σου, να είναι χρηστικό, να σε ξεχωρίζει από τους άλλους, αλλά το κυριότερο; Να είναι το δώρο που κανείς δεν θα αλλάξει. Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν; Υπάρχουν βέβαια και κάποια δώρα που κανείς δεν θα άλλαζε με τίποτα! Το πολυτιμότερο όλων: Η ελπίδα για ζωή! Και με την αιμοδοσία μπορείς να σώσεις και εσύ μια ζωή.

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

  • Επικοινώνησε στο bloode.org για να βρεις πού, πότε και πώς μπορείς να δώσεις αίμα μέσα στις γιορτές.
  • Υποστήριξε την επόμενη αιμοδοσία του Bloode κάνοντας ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στους φίλους σου ή και σε εσένα… ένα Bloode Tote Bag. Για να πάρεις το δικό σου Tote αρκεί να κάνεις μία μικρή αλλά πολύ σημαντική δωρεά εδώ.
  • Κάνε share την Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Bloode στα δικά σου social media και γίνε η αφορμή να δώσει η παρέα σου αίμα.

 

Λίγα λόγια για το Bloode

Το Bloode είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 και σκοπεύει στην αύξηση των αιμοδοτών και στην καλλιέργεια του εθελοντισμού στην Ελλάδα. Στην ψηφιακή πλατφόρμα bloode.org μπορεί κάθε πολίτης να απευθύνει έκκληση για αίμα καθώς και να βρει όλες τις πληροφορίες για την αιμοδοσία.

Μέχρι σήμερα έχουν διοργανωθεί 127 εθελοντικές αιμοδοσίες, στις οποίες έχουν δώσει αίμα 4035 αιμοδότες. Στην πλατφόρμα εκκλήσεων έχουν φτάσει συνολικά 376 εκκλήσεις για αίμα και αιμοπετάλια στις οποίες έχουν ανταποκριθεί 1498 εθελοντές αιμοδότες.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: [email protected] | web: bloode.org/ | fb: facebook.com/Bloode.org/

Society