ΔΕΣΜΟΣ 10 χρόνια

Τα 10 χρόνια προσφοράς γιόρτασε μαζί με τους Μεγάλους Δωρητές, η μη κερδοσκοπική οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ, σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΜΣΤ. Η γιορτή για τα 10 Χρόνια του Δεσμού ήταν μια ευκαιρία να μοιραστούν οι δημιουργοί και συμμετέχοντες στη ΜΚΟ, το αίσθημα περηφάνιας για όσα έχουν καταφέρει μαζί με τους δωρητές και την κοινωνία σε μια κοινή πορεία, καθώς και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους υποστηρικτές και συνεργάτες.

 

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος Αλέξια Κατσαούνη, απηύθυνε ευχαριστήριο χαιρετισμό προς την ομάδα του Δεσμού, τους εθελοντές και τους χιλιάδες συνανθρώπους που έχουν στηριχθεί από το έργο του. Χάρη στη συμβολή της ομάδας και των δωρητών μέχρι σήμερα, ο Δεσμός έχει καταφέρει να δημιουργήσει κρίσιμα πανελλαδικά προγράμματα και project στην Κοινωνική Πρόνοια, την Υγεία, την Οικοδόμηση Ενός Καλύτερου Μέλλοντος, και την Αντιμετώπιση και Αποκατάσταση Κρίσεων. Το έργο του Δεσμός έχει αλλάξει τις ζωές 216.000 ανθρώπων στη χώρα μας και έχει δημιουργήσει αξία για την ελληνική κοινωνία που ξεπερνά τα 13.000.000 €.

 

 

 

 

 

Ενισχύσετε κάνοντας μια δωρεά ή επικοινωνώντας με το γραφείο μας στο 216-809-0840 και [email protected] για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα και τα project που σας ταιριάζουν.

Society