ΜΟΝΚΕΥ 47: feel the magic, discover the secrets…

Στη μαγεία του δάσους του Μέλανα Δρυμού, όπου γεννήθηκε, μάς μετέφερε σε μια μοναδική βραδιά στο Pirée στον Πειραιά, το εκλεκτό super premium handcrafted gin Monkey 47. Ο χώρος του Pirée μεταμορφώθηκε, και μας ταξίδεψε στο Schwarzwald της Γερμανίας, δημιουργώντας ένα σκηνικό το οποίο επεφύλασσε μία απρόσμενη και ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε του γωνιά. Ένα σκοτεινό, ατμοσφαιρικό δάσος, γεμάτο με τις μυστηριώδεις εκπλήξεις του The Monkey Wunder bar ανέμενε τους καλεσμένους, τους οποίους υποδέχθηκε η εκκεντρική “Lady Bollenhut” προσφέροντας τους ένα δροσιστικό Monkey Gimlet με το εντυπωσιακό της κρινολίνο, λίγο πριν κάνουν το πρώτο τους βήμα μέσα σε μια ονειρική διαδρομή στο σκοτεινό δάσος του Μέλανα Δρυμού.
 

 

Οι bartenders του Monkey Wunder bar μύησαν τους προσκεκλημένους στην περίπλοκη γεύση των 47 διαφορετικών βοτάνων του Monkey 47, με τα τρία απολαυστικά “Monkey and tonic”, “Maimonkey” και “Monkey’sknees”. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε το Monkey shot, το οποίο προσφερόταν στους προσκεκλημένους με το χτύπημα ενός κουδουνιού. Για τους πιο τολμηρούς, μια αινιγματική fortune-teller, καλά κρυμμένη στο «μυστικό» bar του χώρου, «προέβλεπε» τις γευστικές τους προτιμήσεις προτείνοντας το ιδανικό Monkey 47 cocktail γι’ αυτούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το handcrafted gin Monkey 47 συνδυάζει τις βρετανικές παραδόσεις, με ινδικά μπαχαρικά και τη μοναδικότητα του Μέλανα Δρυμού, από όπου προέρχεται μεγάλο μέρος των συστατικών του.

Η βραδιά στο Pirée απογειώθηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό aerial performance από χορευτές με τη μορφή εξωτικών πτηνών, που μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς και τις μοναδικές μελωδίες των “Tenorman and friends”, οι οποίοι ταξίδεψαν το κοινό. Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που παρευρέθησαν είδαμε τους Έρρικα Μπίγιου, Δημήτρη Γαλάνη, Ιωάννη Αθανασόπουλο, Στέφανο Δημουλά, Κωνσταντίνο Δέδε, Δημήτρη Μαστρόκαλο (MI-RO), Ειρήνη Φαναριώτη, Υβόννη Ντόστα, Μαρίνα Κουταρέλλη, Λία Μπαρόλα και τον Κωνσταντίνο Τέγο.

Popular
Recent
Entertainment