Οι ONIRAMA live στην Τεχνόπολη

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ONIRAMA συμπλήρωσε πέρυσι 20 χρόνια παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή και το γιορτάζει με την κυκλοφορία του επετειακού δίσκου “Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους”, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται συμπράξεις με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Δύο δεκαετίες που μας προσέφεραν μεγάλες επιτυχίες, δυναμικά χιτ και ροκ μπαλάντες με το δικό τους ιδιαίτερο στυλ, μας συντρόφευσαν στις εύκολες αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές και μας απογείωσαν με τα εκρηκτικά live τους.

Το “Ξημερώνει” που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με τη Χάρις Αλεξίου, το “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η ψηφιακή κυκλοφορία του “Πυροσβεστήρα” όπου συμμετέχει ο Λεωνίδας Μπαλάφας καθώς και το πολύ αγαπημένο κομμάτι “Τι είναι αγάπη” με τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, αποτελούν προπομπούς του πολύ-αναμενόμενου αυτού επετειακού δίσκου.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την κυκλοφορία, οι ONIRAMA θα δώσουν μια συναυλία στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό τραγούδια από τον πολυπόθητο δίσκο. Μαζί τους στη σκηνή ως special guests θα τους συνοδεύσουν οι Λεωνίδας Μπαλάφας, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Solmeister, Δημήτρης Κοργιαλάς και ονόματα-εκπλήξεις που θα μάθουμε την ημέρα της συναυλίας. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά απαραίτητων προμηθειών για την κάλυψη αναγκών στην περιοχή Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια, τις οποίες θα παραδώσει το ίδιο το συγκρότημα λίγες μέρες μετά τη συναυλία.

#ONIRAMALIVE

#FlowerToThePeopleTour

Οι πόρτες ανοίγουν 19.30. Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ

Popular
Recent
Entertainment