Sessions Arts Club

Το Sessions Arts Club είναι ένα αστικό καταφύγιο που βρίσκεται στο Sessions House, ένα μεγαλειώδες διατηρητέο ​​κτήριο Grade II* στο Clerkenwell. Το dining room περιβάλλεται από τρεις βεράντες με τζάκια, μπαρ στον τελευταίο όροφο και κήπο. Ένα εστιατόριο, μπαρ, χώρος τέχνης και παραστάσεων που κινείται και αλλάζει με τις εποχές μέσω του επιμελημένου συλλογικού του προγράμματος.

Ίσως χρειαστούν μερικές κρυφές βόλτες σε αυτό το πρώην δικαστικό μέγαρο στο Islington του Λονδίνου, που είναι καταχωρημένο στη λίστα Grade II, για να ανακαλύψετε τη μυστική κόκκινη πόρτα του Sessions Arts Club. Και πραγματικά νιώθεις σαν να μπαίνεις σε ένα members-only club. Μπαίνοντας στο dining room υπό το φως των κεριών μπορεί να σας συνεπάρει ένα μεθυστικό μείγμα decadence και θαλπωρής, με τεράστια παράθυρα, επιμελώς ξεφλουδισμένη mint μπογιά, εκτεθειμένο γύψο, έργα τέχνης και γλυπτά, φυτά και βελούδινους καναπέδες.

H αληθινή του απόλαυση όμως είναι το προσεκτικά επιμελημένο μικρό μενού του. Η σεφ Florence Knight αντλεί έμπνευση από όλη την Ευρώπη για τις όμορφες και ανεπιτήδευτες δημιουργίες της: από κροκέτες γαρίδας που εκρήγνυνται με βούτυρο μέχρι μια χορταστική πατάτα με κομμάτια καπνιστού χελιού που θυμίζει μπέικον. Έπειτα, υπάρχει το «ροδάκινα και καραμέλα», ένα σορμπέ από βότανα, ροδάκινο και δεντρολίβανο καλυμμένο με καραμέλα που πήζει καθώς λιώνει το σορμπέ.

Photos Courtesy of sessionsartsclub.com
Popular
Recent
Style