Α daring aesthetic

Το μοναδικό όραμα και η τολμηρή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει την Olga Hanono μια από τους πιο περιζήτητους αρχιτεκτονικούς σχεδιαστές στον κόσμο.

Γνωστή για το αυθεντικό και τολμηρό στυλ της, η Hanono ξεπερνάει τα όρια όταν πρόκειται για την ανάμειξη υλικών προκειμένου να δημιουργήσει ασύγκριτους χώρους που αποτελούν παράδειγμα για κάθε έναν από τους πελάτες της.

Στο πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις Assouline με τίτλο Olga Hanono: The Art of Beautiful Living, μας ταξιδεύει μέσα από τα αγαπημένα της έργα καθώς μοιράζεται προσωπικές ιστορίες για τη δημιουργία τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Από ένα σπίτι της δεκαετίας του 1960 που μετατράπηκε σε μια μοντέρνα κατοικία με τεχνολογικές ανέσεις μέχρι ένα ξενοδοχείο που περιβάλλεται από αμπελώνες στο τοπίο της Τοσκάνης, τα σχέδια της Hanono είναι μοναδικά.

Η εξωστρεφής και φιλοπερίεργη προσωπικότητά της διέπει τα έργα της, καθώς δημιουργεί μια προσωπική σχέση τόσο με τον πελάτη όσο και με τον χώρο, προκειμένου να κατασκευάσει ένα ασύγκριτο περιβάλλον.

 

Popular
Recent
Style