Τhe ultimate traveler’s accessories

O Καλιφορνέζος υποδηματοποιός George Esquivel και η γερμανική εταιρεία ωρολογοποιίας Tutima ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν το απόλυτο kit πολυτελών αξεσουάρ για globetrotters. Το set περιλαμβάνει ένα bespoke ρολόι με δύο δερμάτινα λουράκια, μια δερμάτινη θήκη για το ρολόι που χωράει στην τσέπη σου, μία weekend bag και ένα ζευγάρι παπούτσια. Όλα χειροποίητα με δέρμα vachetta.

Η συνεργασία πρόεκυψε φυσικά και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Esquivel, γνωστός για τα χειροποίητα υποδήματα, είναι εδώ και πολλά χρόνια σημαντικός συλλέκτης ρολογιών με μια ιδιαίτερη αγάπη στην υψηλής ποιότητας χειροτεχνία. Μάλιστα, ένα από τα πρώτα του ρολόγια στη συλλογή ήταν ένα Tutima το 2009.

Τo σύνολο των αξεσουάρ που προσφέρονται είναι κατασκευασμένα στο χέρι με σκοπό να αντέξουν στο χρόνο. Οι Chelsea boots για παράδειγμα, έχουν ραφτεί και ζωγραφιστεί που εξ ολοκλήρου στο χέρι (μέχρι και τη σόλα) σε μια διαδικασία που διαρκεί αρκετό καιρό και κάνει το κάθε ζευγάρι μοναδικό. Κάθε set από τα μόλις 25 που θα κυκλοφορήσουν, κοστίζει 16.900 δολάρια ενώ κάνενα item απ’ αυτά δεν πωλείται ξεχωριστά. Θα το βρείτε εδώ

Popular
Recent
Style