Η “Καθημερινή” συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής

Η “Καθημερινή” συμπληρώνει 100 χρόνια αποτύπωσης της πραγματικότητας με ήθος, συνέπεια και δημοσιογραφική ακεραιότητα.

Η εφημερίδα που μετρά πρωτοσέλιδα ενός αιώνα έχει παρουσιάσει όλα τα μεγάλα συμβάντα από την κατάκτηση του Διαστήματος μέχρι την 11η Σεπτεμβρίου με εξαίρεση εκείνα της Επταετίας όταν η «Κ» σίγησε.

Πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα τόσο της εγχώριας όσο και της παγκόσμιας σκηνής παρουσιάστηκαν με ρεαλισμό και σεβασμό προς την δημοσιογραφική δεοντολογία η οποία συνεχίζει ακάθεκτη στο πέρασμα του χρόνου και στις αλλαγές.

Τιμώντας την σχέση της με το αναγνωστικό κοινό, η “Καθημερινή” διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων που ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη επί της οδού Πειραιώς στις 8 μ.μ με πρωταγωνιστές της βραδιάς τους τρεις σκιτσογράφους της εφημερίδας, Ανδρέα Πετρουλάκη, Δημήτρη Χαντζόπουλο και Ηλία Μακρή, που θα αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των γελοιογραφιών τους και του ταλέντου τους.

Oι τρεις σκιτσογράφοι της «Κ» με τον συνάδελφό τους των «Νιου Γιορκ Τάιμς», σε πρόσφατη έκθεση στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum. Από αριστερά, Ηλίας Μακρής, Δημήτρης Χαντζόπουλος, Chappatte και Ανδρέας Πετρουλάκης.

Popular
Recent
About Men